Julen bankar på vår dörr

Tiden går fort och snart så är det dags att börja rota bland alla julkartonger och förbereda inför julen. Alla har vi våra traditioner när julsakerna ska ställas fram och det gäller att man är väl förberedd inför dagen då allt ska på plats.

Kanske ni gått och funderat på om det är dags att slänga den där gamla julstjärnan som ni haft i en herrans massa år nu. Det kan vara skoj att förnya sig även med julprydnader. Även om många av de saker vi ställer fram har traditionellt utseende så kan det vara trevligt med något nytt som man kan hänga upp i fönstret. En lysande julstjärna är ju ett måste för de flesta och dessa kan ha en förmåga att efter några år börja se sliten och använd ut.

Det finns mycket som man kan förnya bland sina juldekorationer. Många gånger så när man packar upp julsakerna så hänger många saker med av nostalgiska skäl och det är ju fint. Men om man ska vara ärlig så kanske en del saker skulle man helst förpassa till återvinningen då de inte längre ger den julkänsla man vill komma åt. Varför inte göra så att denna julen faktiskt kolla över dina saker i tid och beställa nytt som gör att julen verkligen kommer att bli speciell detta år.

Med detta inlägg så vill vi även passa på att önska alla en riktigt god jul och vi hoppas att ni kommer att njuta av ledighet, god mat och gemenskap med familj, vänner och bekanta.