Skön handdukstork för dina handdukar

Är du trött på att ha blöta handdukar i badrummet? I sådana fall är en handdukstork en mycket bra investering. Om du vill torka dig med ett ljummet badlakan på vintern är det bara att sätta igång torken innan du ställer dig i duschen. Perfekt för riktigt kalla dagar.

En handdukstork är också utmärkt om ni har en pool i trädgården. Det kan bli ganska många våta handdukar på somrarna, speciellt om ni är en stor familj. Med en handdukstork slipper du illaluktande, blöta badlakan och handdukar i hela badrummet. En handdukstork kan beställas online, vilket är snabbt och smidigt. Du slipper till och med besöka en butik.

Andra smarta prylar till badrummet

Det finns mycket bra saker att ha i badrummet men vår favorit är ändå hyllor. Du kan aldrig få för mycket förvaringsutrymme i ditt badrum. Då får du plats för alla tvålar, hårvårdsprodukter och hudvårdsprodukter utan några problem. Du kan dessutom bunkra när det är extrapris om du har gott om plats.

Vi vill också tipsa om textilier till badrummet. Badrumsmattor är både snygga inredningsdetaljer och sköna att stå på när det är kallt. Om du har klinkergolv blir det lätt väldigt kallt och med en matta slipper du kalla fötter.