Kuddar

Kuddar

Med snygga dekorativa kuddar och kuddfodral kan man enkelt piffa till sitt hem. Det behöver inte alltid vara dyrt att ändra om och göra snyggt hemma, utan med några enkla knep kan du inreda de olika rummen på nytt utan någon större kostnad. Kuddar är en fantastik detalj som man enkelt kan ändra utseende på när man tröttnar på dem. Ett smart och helt kostnadsfritt tips är att flytta kuddar mellan olika rum. Har du tröttnat på inredningen i ett rum kan du enkelt piffa till det med hjälp av att byta ut kuddarna. Dekorera den bäddade sängen med kuddarna som ligger på soffan eller tvärtom.

När du köper kuddar är det smart att köpa sådana kuddar som man kan byta fodral på. På så sätt gör du det superenkelt att förnya din inredning genom att endast köpa nya kuddfodral när du tröttnar på de gamla. Eller varför inte sy dina alldeles egna fodral till kuddarna? Hitta ett snyggt tyg som matchar din inredningsstil och skapa dina egna unika fodral. Kuddfodral kan man aldrig få för mycket av och det är roligt att kunna variera deras utseenden när man vill.

Mönster och färger är superinne i höst. Kör gärna på en lyxig och dramatisk kombination såsom lila och grått som ger riktigt fina kontraster i till exempel sovrummet. Blommor är ett motiv som aldrig riktigt går ur tiden, vilket gör blommiga kuddfodral till ett säkert kort. Även den romantiska lantliga stilen är helrätt i höst både i sovrum och vardagsrum. Beiga och vita kuddar med texttryck på är supersnyggt och stilrent i ett modernt hem. Vilken stil du vill satsa på är egentligen helt upp till dig och din smak. Hösten för med sig många trender, vilket gör att du kan inspireras och hitta din egen favoritstil. Ett tips är att, oavsett stil, satsa på mönster som stjärnor och ränder eller kreativa motiv som texttryck eller djurinspirerat. Kuddarna får gärna dra till sig uppmärksamhet i höst!

Idag hittar du ett fantastiskt stort utbud av textilier på nätet och utbudet av kuddfodral är helt fantastiskt. Djurmotiv och lantliga mönster hör helt klart till höstens trender, men också udda motiv såsom bilar eller stenar kan göra ett rum så mycket mer intressant än vad det från början var.