En mer intressant inredning

Alla vill vi ju ha en intressant inredning. Något som väcker de rätta känslorna när vi kliver in i rummet. Men det kan ju vara lättare sagt än gjort många gånger. Vilket är varför vi delar med oss av några tips här nedan.

Om alla dina möbler hemma är uppenbart massproducerade, ska du heller inte förvånas över att rummen känns som det. Och medan du inte behöver byta ut absolut allt är det värt att satsa på några mer unika objekt i inredningen.

Unik kan dock betyda väldigt olika saker. Du kan till exempel skaffa ett härligt stort vintage skåp, hänga upp en snygg cykel på väggen som dekoration, köpa ett akvarium och fylla det med fiskar eller något helt annat. Du kan säkert komma på både det ena och det andra om du bara tänker efter själv.

Du kan också försöka leka runt lite mer med färger i inredningen. En snygg och intressant detalj är att accentfärger. Vilket betyder att du mer eller mindre låter en färg vara återkommande genom hela rummets inredning.

Det är speciellt effektivt om du huvudsakligen har använt dig av neutrala färger, som vitt, svart och grått i dina möbler. Har du andra färger är det smart att hitta något som fungerar som komplementfärg till den mest dominerande.