Inreda med textiler

Pillow

Skulle du vilja göra om hemma, men har inte en speciellt stor budget? Ingen fara! Det finns mängder av bra sätt du kan förändra inredningen hemma, utan att lägga mycket pengar.

Något som gör en stor skillnad i inredningen är att byta färger. Detta kan du göra genom att exempelvis byta textiler som gardiner, kuddfodral och mattor. Även genom att inreda med växter får du snabbt en mer levande och ombonad känsla i hemmet. Beroende på vilken inredningsstil du tycker om, finns det mängder av olika textiler, mönster och produkter att välja bland. För dig som gillar den moderna och populära inredningsstilen New England kan du köpa vackra kuddfodral som passar.

Kuddfodral i olika färger

Med kuddfodral i färger som beige, blått och rött skapar du snabbt en marin inredning. Kuddfodral från marinestyle.se känns lyxiga och passar i såväl sovrummet och vardagsrummet som i kökssoffan. Kombinera gärna kuddfodralen med en vacker pläd eller en fäll och inredningsdetaljer som går i samma ton. Att byta ut just kuddfodral är ett sätt att inreda både ekonomiskt och effektivt. Många gillar att inreda med nya textiler när en ny årstid kommer. Ett exempel är att byta ut den mysiga och lite mörkare inredningen framåt våren till mer ljusa, pastelliga färger.

Tapetsera med tyg

En helt ny trend som verkar ha fått fäste är att ”tapetsera” med textiler. För att skapa en lyxig hotellkänsla hemma kan du enkelt fästa en gardinskena i taket. Därpå hänger du upp vackra gardiner som går från taket, hela vägen ner i golvet. Det bästa med att tapetsera med tyg är att du kan våga dig på lite mer vågade mönster och färger. Det är ju bara att byta ut tyget om du tröttnar. Om du vill skapa rum i hemmet utan en totalrenovering kan du också använda tyg. Häng upp gardiner som rumsavdelare, något som är elegant och praktiskt samtidigt. Kolla in de här inspirationsbilderna för fler idéer till ditt hem.