Inred neutralt och förstärk med textil

Det finns stilar för oss alla att hitta och använda oss av när man söker runt på nätet efter tips och inspiration och det gäller att kunna förändra sig på ett smart sätt om man är intresserad av att följa de senaste trenderna.

Det är en bra ide att försöka måla och tapetsera sina rum i en ljusare lite mer neutral färg och sedan förstärka med textiler, kuddar och möbler i den färg man valt för säsongen. Sommartid kanske man väljer att använda sig av ett mer marint tema,  hösten och vintertid lite varmare och mer ombonade färger för att sedan växla till rött över jul.

Vi har många årstider där man kanske vill pryda sitt hus eller lägenhet med de färger som hör till, lätt att byta till gula nyanser över påsken och gröna frächa vårfärger på kuddar, dukar och gardiner inför sommaren.

Det är också en bra ide att plocka in lite av det man hittar ute i naturen och använda till sin inredning, det marina temat kan man förstärka med drivved och snäckor medan hösten bjuder på färggranna rönnbärskvistar som dekoration på bordet och i ljuslyktor. Att ta in granris och mossa till jul och påskris till påsk är något som har funnits som tradition i många hem i alla tider.