Bra textilier för dig och din bastu

Bada bastu är för många en sund vana som de håller fast vid året om. Att framförallt under vinterhalvåret få gå in och sätta sig i en het bastu är en oumbärlig ritual för många nordbor. Men har du någonsin tänkt på vilka textilier du tar med dig in i bastun? Att ha rätt sorts handdukar, badrockar och annat kan nämligen göra din upplevelse i bastun ännu härligare.

Investera i rätt textilier till den ångande hettan

När det gäller textilier i just bastu finns det idag en hel uppsjö av produkter. För bastubadandet i kombination med kallbad är mössa en stor favorit hos många. Det håller huvudet varmt och är bra när du ska ta dig ett kallbad.

Men nuförtiden finns det även allt ifrån kiltar och extra tjocka handdukar, till tofflor. Är ni många som delar bastu eller om du badar i en offentlig bastu är det också sannolikt så att du vill ha en handduk att sitta på. De finns i engångsvarianter men naturligtvis är sitthanddukar i textil det bästa. De är lätta att tvätta direkt efter bastubadet och sedan kan du använda den nästa gång. Idag kan du även enkelt handla online. Spana in och välj något här från det breda sortimentet.